Elämysmatkailua Riksussa '99

Seuramme traditionaalinen kevätretki muutti viime hetkillä suuntansa Riksgränseniin Lyngenin lumenpuutteen vuoksi. Keskimäärin yhdeksän hengen voimin valloitettiin viikon aikana useita huippuja auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Matkalla mukana olleille tuli yhdenmukainen opossumi-/ pesukarhurusketus, joka ulkopuolisissa herätti jostain syystä hilpeyttä. Pitempään lapissa viihtyneillä rusketusrajat ovat jo sitten vähän eri paikoissa..

Lopuksi täytyy sanoa, että kun on puhetta elämysmatkailun kalleudesta, niin se on kyllä ihan fitness- touhua!!

Extreme urheilua '00

Seuraamme on liittynyt SM-tason avantouimari Jari Vanhanen 33 v. Hän uhmasi Suomen Ladun pipopolitiikkaa ja ui avopäin. Ehkä tästä suivaantuneena tuomaristo sijoitti "Jallun" sijalle 27., takana oli vieleä muutama pipopää. Jallu on osoittanut urheutensa liittymällä Wildlifeen Ukkotahkon baaritiskillä kaikkien hyväksytysti suoritettujen taitotestien jälkeen. Hänet tunnistaa Tahkolla uljaasta olemuksesta ja hövelistä käytöksestä. Ja mikä tärkeintä, hän on luvannut opastaa kaikkia seuramme naispuolisia jäseniä extreme-urheilun valoisille poluille.

Hyvät naiset, olkaa hyvä. Jallu is there.

Paluu

Tarinat ja kokemukset muuttuvat legendoiksi vain kerrottuina...

Tarinoita on monia ja kokemuksia sitäkin enemmän. Miksipä et jakaisi omia muistojasi? Kirjoita tarinasi ja lähetä sähköpostilla info(miu)wildlifetelemark.fi niin tallennetaan ne.