Tahko Telemark SM-Cup helmikuu '97

Tahkon rinteet upeassa kunnossa, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, seuran väkeä yli 30 talkoissa ja hyvin sujuneet kisat. Ensimmäinen iso tapahtuma oli melko työläs järjestettävä, mutta kilpailijoiden kommentit olivat positiivisia. Radalla oli vaativuutta riittävästi myös maajoukkueen laskijoille. Kilpailijamäärät alkoi ihmetyttää, kun järjestäjiä oli enemmän kuin kilpailijoita.

Tahko Telemark SM-Cup maaliskuu '98

Wildlifen järjestäessä Tahkolla toimintaa aurinko osallistuu talkoisiin talven kirkkaimmilla säteillä. Lauantaina kisailtiin Lapin Kulta Ryntäyksessä sekä Hyppykisassa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli riittävästi ja runsaalla yleisöllä hauskaa. "Ton jätkän pitäis mennä tarkistamaan pöksynsä", totesi pikkupoika Hyppykisan voiton ratkettua. Oli muuten harvinaisen oikeaan osunut kommentti.

Sunnuntaina oli vuorossa sekä slalom että classic ensimmäistä kertaa SM-Cupin historiassa. Kilpailijat hykertelivät tyytyväisenä nähtyään kisaradat, ei ainakaan vaativuudesta jäänyt tällä kertaa menestys kiinni. Classicissa miesten nollaraja hyppyrissä oli reilu 20 metriä ja hiihtokin kesti melkein minuutin. MTV3 näytti näiden kisojen parhaat palat muutaman kuukauden viiveellä.

Kasurila Telemark SM-Cup helmikuu '00

Juupas eipäs järjestetään eikä järjestetä leikin jälkeen järjestettiin kisat Kasurilassa. Kisat sujui hyvin ilman paniikin omaisia oireita ja kilpailijoilta saadun palautteen mukaan kaikki sujui erityisen hyvin. Harmi vaan, että puikkakisat sattui samalle viikonlopulle ja he juuttaat veivät kuulutuksen omiin juhliinsa. Tosin taisihan heillä olla jokunen osanottaja enemmänkin. Kuulutuksen kanssa olis vissiin ollut täydelliset järjestelyt, heh heh. Erityisen maininnan sai radan merkkaus, hyppyrin profiili ja palkintopöydän komeus. Sähäkimmin järjestetyt kisat, totesi Superhero pohjoisesta. No jaa, totesi kisojen hanslankari palkintopöydän komeuteen. Jos kisailijoita on näin vähän, todennäköisesti useimmille jotain riittää.

Kisapäivä oli erityisen lämminhenkinen. Vaikutti siltä, kuin jäsenet olisi jotain tälläistä yhteistä toimintaa kaivanneetkin. Kun joku jaksaa jotain pientäkin duunata, näyttää osallistujia Wildlifen toimintaan olevan runsaasti. Varsin vähällä vaivalla saatiin Wildlife goes Tahko and we don't organize- viikonlopun Mualiman Saunan maksu kasaan. Savon Sanomat uutisoi kisat näyttävästi, mikä myös telluliitossa huomattiin.

Paluu

Tarinat ja kokemukset muuttuvat legendoiksi vain kerrottuina...

Tarinoita on monia ja kokemuksia sitäkin enemmän. Miksipä et jakaisi omia muistojasi? Kirjoita tarinasi ja lähetä sähköpostilla info(miu)wildlifetelemark.fi niin tallennetaan ne.