Koli tammikuu '98

Wildlifen ensimmäinen bussimatka oli varsin pirteä pakkasen paukkuessa täydellä terällä. Vajaat 20 jäsentä uhmasi kuitenkin keliä ja vietti päivän Kolilla SM-Cupin osakilpailua seuraten. Kerrankin oli käytössä vanhat konstit kylmyyttä vastaan taistellessa seuran kustantaessa linja-auton. Kuolemattomia lausahduksia kuultiin termospullojen avautuessa, "ei ole liian kovia pakkasia, on vain liian laihaa kaakaota".

Vappu Levillä '98

Wildlife Tavel Agency ltd oli varannut yhteismajoituksen Levin rinteiden välittömästä läheisyydestä. Vappupäivän muikkubrunchilla laskettiin vahvuutta ja hieman yli 20 päästiin, vaikka kaikki eivät olleet vielä laskeutuneet Hullun Poron Kyydistä. Tästäkin matkasta Wildlife maksoi huomattavan osan jäsenten hyväksi.

Syysretki Karhonsaareen '98

Wildlifen Vanamo ja Kolmonen organisoivat vallan lystikään ulkoiluviikonlopun Kuopion Karhonsaaressa. Se on se saari, jossa Marakin aikoinaan Eevaa tapaili. Valjaat ja köydet kestivät kovan kirkumisen laskeutumiskokeiluissa, kanootit uskomattoman sähläämisen Wildlifen ensimmäisen melontamestaruuskisan ja sauna kesti hyvin jälkipelit. Kaikilta ei vieläkään suju eskomokäännös inkkarikanooteilla. Tämänkin reissun jälkeen Wildlifen Pääkokki joutui luopumaan salaisista resepteistään, niin hyvää ruokaa oli taas tarjolla.

Paluu

Tarinat ja kokemukset muuttuvat legendoiksi vain kerrottuina...

Tarinoita on monia ja kokemuksia sitäkin enemmän. Miksipä et jakaisi omia muistojasi? Kirjoita tarinasi ja lähetä sähköpostilla info(miu)wildlifetelemark.fi niin tallennetaan ne.