Wildlife pikkujoulut '95

Wildlifen ensimmäinen julkinen tapahtuma oli pikkujoulut joulukuussa Kasurilan jo puretussa yläkahviossa. Kaikki 12 neliötä olivat tarkasti käytössä, kun virittäydyttiin tunnelmaan. Riehakkaat jamit pidettiin nuotion ympärillä pihalla, kun seinät tulivat vastaan sisällä. Rinteiden palvelu oli huippuluokkaa, kun hissi pyörähti käyntiin vähän puolen yön jälkeen juuri tampattujen rinteiden kutsuessa. Mitään merkittäviä henkilövahinkoja ei kirjattu öisen laskettelun jäljiltä.

Pikkujoulut Kasurilassa '98

Tällä kertaa oli pikkujouluissa perhejuhlan tuntua, kun mukana oli puolenkymmentä alle kouluikäistä kuulemassa Iloisen Palomiehen satuja ja tarinoita. Rinteet loistavassa kunnossa, tilava sauna, riittävästi ruokaa, Mäkelän viinitilan isäntäpari maistattamassa glühweiniä, mutta minne se joulupukki unohtui? Ensimmäistä kertaa joulupukki missasi Wildlifen pikkujoulut. Tämä ei tule toistumaan.

Pikkujoulut ja Suomi 80 v. juhlavastaanotto Kasurilassa '97

Kasurilan kahvio oli koristeltu erityisen juhlavasti Kasurilan hiihtokoulun sekä rinneyhtiön viettäessä suurta juhlaa yhdessä Wildlifen kanssa. Ohjelma oli hyvin moninainen vaihdellen yksinlaulusta olutviestiin. Joulupukin vierailu oli varsin vauhdikas. Olutviestin voiton korjasi luultavasti Team Kapulamies.

Paluu

Tarinat ja kokemukset muuttuvat legendoiksi vain kerrottuina...

Tarinoita on monia ja kokemuksia sitäkin enemmän. Miksipä et jakaisi omia muistojasi? Kirjoita tarinasi ja lähetä sähköpostilla info(miu)wildlifetelemark.fi niin tallennetaan ne.